Foto: Tommy Hvitfeldt

OM JOHAN

Johan Alp äger och driver ALP IMAGE AB och har jobbat med foto och filmproduktion på heltid sedan 1997. Johan är till större delen yrkesverksam i Skandinavien, men även i andra länder beroende på uppdrag. Johan har bott och arbetat i USA 10 år, men är numera bosatt i Uppsala.

Huvudinriktningen är film och foto för kommersiella,  redaktionella och privata kunder, ofta med människan i fokus. Johan har en bred och djup kunskap och erfarenhet av projektets hela produktionsflödet och jobbar i allt ifrån små till stora team, beroende på projektets karaktär.

Fotografering av arkitektur och produkter (bilar, båtar, möbler, kläder, accessoarer m.m.)  i studio eller miljö, är även det något Johan har stor erfarenhet av.

Sedan 2008 har Johan varit representerad av Johnér för försäljning av arkivbilder.

Specialitet: Fotograf, Director of Photography / Filmfotograf, Ljussättning, Color Grading (film och stillbild), Retusch, Redigering av film, Ljudinspelning. 

OM JESAJA

Jesaja Alp jobbar som produktionasassistent under både film och stillbildsproduktioner. Jesaja jobbar även med planering av produktioner, samt bildbehandling. 

Han har även ett stort intresse för 3D, 3D-modellering, programmering och AI. Jesaja lägger ner mycket tid på att utveckla sina kunskaper inom dessa områden.

OM MARCUS

Marcus Lundgren har studerat på New York Film Academy och Full Sail University. 
 
Han skrivit manus till kortfilm och långfilm och adapterat skönlitteratur till filmmanus i sammarbete med författare.
 
Han har jobbat med kortfilm, långfilm, informationsfilm och konstfilm. Alltid med berättelsen och dess mål i fokus, väl medveten om visualiseringen och dess styrka.

10% off your first order

Don’t forget to sign up to receive 10% off on your first order! Get updates on new arrivals and sale announcements